Rychlá kuřecí polévka se zavářkou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžíce máslo
1 hrneček kuřecí maso
1 hrneček polévková zelenina
1 kostka bujon
podle chuti
sůl
vegeta
mletý černý pepř
zelená nať
podle potřeby
drobení

Postup přípravy receptu

  1. Polévkovou zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Zelenou nať nasekáme na jemno.

  2. Na másle osmahneme polévkovou zeleninu. Pokud máme syrové maso, tak i toto maso. Vlijeme teplou vodu, přidáme bujon a vaříme do změknutí. Jako zavářku přisypeme drobení. Pokud máme čerstvé, přidáme dříve než vlastní vařené mražené, které stačí jen rozpustit. Posypeme natí a dochutíme podle chuti.

  3. Rychlou kuřecí polévku se zavářkou ihned podáváme k jídlu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!