Švédské roštěnky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - olej
- - sůl
1 ks cibule
150 g smetana
- - mouka hladká
2 lžíce kapary
- - vegeta
150 g okurky sterilované
600 g maso hovězí
- - hořčice plnotučná

Postup přípravy receptu

  1. Maso naklepeme, nasekneme okraje, obalíme v mouce a rychle opečeme na oleji z obou stran. Posypeme vegetou, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou. Připravíme si směs z nakrájené cibulky, okurky, kapary a spojíme sardelovou pastou. Směs rozdělíme na roštěnky a dusíme doměkka. Poté maso vyjmeme a do šťávy vmícháme smetanu a hořčici, prohřejeme a přelijeme šťávou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!