Tatarák bez masa recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

podle chuti
česnek
sůl
cibule
hořčice
citron
koření
podle potřeby
olej
dýně hokaido

Postup přípravy receptu

  1. Je to velmi jednoduché. budeme potřebovat dýni hokaido. Potřebné množství dýně umyjeme, odstraníme dužinu, nakrájíme na menší kousky (včetně slupky), vyskládáme na plech (pečicí papír) a pečeme, až dýně začne hnědnout.

  2. Cibuli s česnekem oloupeme. Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.

  3. Po vychladnutí rozmačkáme kousky dýně (třeba vidličkou) na kaši, osolíme, přidáme malinko oleje a smícháme s tím, co máme v tataráku rádi - cibule, česnek, trošku kečupu (není nutno). Tatarák bez masa dochutíme i trochou hořčice, citronovou šťávou a kořením podle chuti (chilli, majoránka, čubrica, paprika). A je hotovo.

  4. Tatarák bez masa je nejlepší na topinkách s česnekem, ale postačí i samotný chléb.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!