Tatarák bez masa recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- podle chuti česnek sůl cibule hořčice citron koření podle potřeby olej dýně hokaido
Postup Tatarák bez masa recept
Postup přípravy receptu
-
Je to velmi jednoduché. budeme potřebovat dýni hokaido. Potřebné množství dýně umyjeme, odstraníme dužinu, nakrájíme na menší kousky (včetně slupky), vyskládáme na plech (pečicí papír) a pečeme, až dýně začne hnědnout.
Cibuli s česnekem oloupeme. Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.
Po vychladnutí rozmačkáme kousky dýně (třeba vidličkou) na kaši, osolíme, přidáme malinko oleje a smícháme s tím, co máme v tataráku rádi - cibule, česnek, trošku kečupu (není nutno). Tatarák bez masa dochutíme i trochou hořčice, citronovou šťávou a kořením podle chuti (chilli, majoránka, čubrica, paprika). A je hotovo.
Tatarák bez masa je nejlepší na topinkách s česnekem, ale postačí i samotný chléb.