Tatarák podle Richarda Nováka recept
Apetit Recepty chuťovkySuroviny na recept
- česnek olej sůl 1 lžíce máslo 2 ks žloutek 1 ks cibule chléb 1 lžíce rajčatový protlak 1 špetka muškátový oříšek 2 - 3 ks sterilované okurky 400 g hovězí svíčková 1 lžíce dijonská hořčice 1 lžíce worcestrová omáčka 0,5 lžiček mletá sladká paprika mletý černý pepř 1 špetka mleté chilli
Postup Tatarák podle Richarda Nováka
Postup přípravy receptu
-
Kvalitní hovězí svíčkovou naškrábeme nožem a důkladně promícháme společně s nadrobno nasekanou cibulkou a okurkami, máslem, ostatními ingrediencemi a kořením
Na pánvi s trochou oleje si připravíme topinky, které lehce potřeme stroužkem česneku
Tatarák z hovězí svíčkové podle Richarda Nováka podáváme natřený na topinkách. K pití se tatarák výborně snoubí s dobře vychlazeným pivem nebo červeným vínem
Foto: Pixabay.com