Tatarák podle Richarda Nováka recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

česnek
olej
sůl
1 lžíce máslo
2 ks žloutek
1 ks cibule
chléb
1 lžíce rajčatový protlak
1 špetka muškátový oříšek
2 - 3 ks sterilované okurky
400 g hovězí svíčková
1 lžíce dijonská hořčice
1 lžíce worcestrová omáčka
0,5 lžiček mletá sladká paprika
mletý černý pepř
1 špetka mleté chilli

Postup přípravy receptu

  1. Kvalitní hovězí svíčkovou naškrábeme nožem a důkladně promícháme společně s nadrobno nasekanou cibulkou a okurkami, máslem, ostatními ingrediencemi a kořením

  2. Na pánvi s trochou oleje si připravíme topinky, které lehce potřeme stroužkem česneku

  3. Tatarák z hovězí svíčkové podle Richarda Nováka podáváme natřený na topinkách. K pití se tatarák výborně snoubí s dobře vychlazeným pivem nebo červeným vínem

  4. Foto: Pixabay.com


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!