Toastový chléb z domácí pekárny recept
Apetit Recepty přílohySuroviny na recept
- 1 lžíce olej 1 lžíce sůl 40 g máslo 1 lžička cukr krupice 250 g hladká mouka 250 g polohrubá mouka 1/2 balíčku sušené droždí 320 ml plnotučné mléko
Postup Toastový chléb z domácí pekárny
Postup přípravy receptu
-
Do pekárny nalijeme mléko, rozpuštěné máslo a olej. Nasypeme oba druhy mouky. Do jednoho rohu nasypeme sůl a do druhého cukr a droždí
Pekárnu zavřeme, nastavíme program TOUSTOVÝ (3:50 hod) a máme hotovo. Pokud nechceme kůrku tmavou, vypneme pekárnu 10 minut před koncem programu
Toastový chléb z domácí pekárny si zamilujete a už nikdy nesáhnete po kupované náhražce.