Tuňák na zelenině recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
1 lžíce máslo
2 porce rýže
300 dkg tuňák
100 ml bílé víno
1 - 2 špetky rybí koření
1 balíček mražená čínská zelenina

Postup přípravy receptu

  1. Syrového, očištěného tuňáka nakrájíme na kostičky

  2. Rýži uvaříme podle návodu na obalu

  3. Na pánvi rozpustíme máslo a tuňáka na něm prudce osmahneme dozlatova. Přidáme mírně rozmrazenou zeleninu, osolíme a okořeníme a podlijeme bílým vínem. Tuňáka na zelenině pod pokličkou dusíme doměkka přibližně 15 minut

  4. Tuňáka na zelenině podáváme s vařenou rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!