Vaječná omeleta s parmazánem recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
3 ks vejce
1 lžička máslo
1,5 lžíce pórek
2 lžíce parmazán

Postup přípravy receptu

  1. Vejce rozklepneme v hrníčku a lehce rozšleháme. Pórek očistíme a nakrájíme na drobné nudličky. Parmazán najemno nastrouháme

  2. Na pánvi rozpálíme kousek másla, vhodíme pórek a krátce orestujeme. Zalijeme vejci, jemně osolíme a necháme z části ztuhnout. Poté posypeme parmazánem a ještě 1 - 2 minutky prohříváme. Vejce nám zcela zatuhnout a parmazán povolí

  3. Vaječnou omeletu s parmazánem ihned podáváme, ideálně chutná s čerstvým pečivem či opečenou bagetkou na snídani. Pokrm doplníme čerstvou zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!