Vepřový guláš trochu jinak recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce olej
sůl
1 ks cibule
2 lžíce rajčatový protlak
500 g vepřové maso
mletá sladká paprika
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso nakrájíme na stejné menší kostky, osolíme, posypeme pepřem a paprikou. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, rajčatový protlak, pokapeme olejem a vše dobře promícháme.

  2. Směs rozdělíme na čtyři porce a každou zabalíme do připraveného alobalu.

  3. Balíčky s vepřovým gulášem pečlivě uzavřeme, dáme na plech nebo na mřížku, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 20 minut.

  4. Vepřový guláš podáváme přímo v alobalu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!