Výborný chléb z domácí pekárny recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- těsto 1 lžíce cukr 2 lžíce olej 2 lžičky sůl 2 lžíce mléko 2 lžičky kmín 330 ml voda 0 balíčků droždí 400 g žitná chlebová mouka 210 g pšeničná chlebová mouka
Postup Výborný chléb z domácí pekárny recept
Postup přípravy receptu
-
Příprava je velice snadná, vše vložíme do misky, nejprve dáme přísady tekuté (mléko, voda, olej), poté sypké (pšeničná chlebová mouka, žitná chlebová mouka, droždí - ne sypané, sůl, cukr, kmín) a šup s tím do pekárny.
Domácí pekárnu nastavíme na základní program, velikost - veliký, kůrka - tmavá a začne se zpracovávat těsto a péct chleba.
Výborný chléb z domácí pekárny po vychladnutí krájíme a podáváme podle chuti k různým jídlům. Případně na chleba namažeme, co nám chutná.