Zebra řezy s vanilkovým krémem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

300 g máslo
rum
500 ml mléko
200 g cukr krupice
granko
1 balíček vanilkový pudinkový prášek
2 balíčky kakaové Be-Be sušenky
2 balíčky světlé Be-Be sušenky

Postup přípravy receptu

  1. Dle návodu si připravíme vanilkový pudink společně se 100 g cukru. Do horkého pudinku zašleháme zbývající cukr a necháme vychladit. Poté zašleháme máslo a dochutíme rumem. Vznikne tuhý krém.

  2. Vanilkovým krémem promazáváme sušenky a dáváme je střídavě stále za sebou, vyrobíme jakousi nohavici. Krémem nešetříme a zbytkem pomažeme všechny strany. Zebra řezy posypeme grankem a dáme do druhého dne ztuhnout do ledničky.

  3. Zebra řezy s vanilkovým krémem krájíme na šikmo na úhledné řezy.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!