Zvěřinová polévka s houbami recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 stroužky česnek 1 ks cibule 1 lžíce sádlo 5 hrnků voda 3 kuličky nové koření 3 kuličky celý pepř 0 hrnků kořenová zelenina 0 hrnků čerstvé houby 1 plátek uzený sýr podle potřeby zveřina
Postup Zvěřinová polévka s houbami recept
Postup přípravy receptu
-
Maso a kosti vložíme do studené vody, přidáme pepř, nové koření, sůl, celou cibuli, celé stroužky česneku a vaříme, až je maso měkké.
Vývar přecedíme, maso nakrájíme na malé kousky a vložíme je zpět do vývaru. Houby nakrájíme na plátky a zeleninu na kostičky. Houby se zeleninou osmahneme na sádle, přidáme do polévky a ještě krátce vaříme.
Do hotové zvěřinové polévky s houbami zamícháme strouhaný uzený sýr a podáváme.