Chilli fazole recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 plechovky fazole
500 g mleté maso
1 sklenice ostrý kečup
2 ks středni cibule
podle chuti
sůl
vegeta
chilli koření
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Fazole scedíme.

  2. V hlubší pánvi nebo hrnci rozehřejeme olej, vsypeme cibuli a osmažíme ji dozlatova. Přidáme mleté maso a za stálého míchání maso osmažíme dočervena. Lehce jej podlijeme vodou a povaříme. Přidáme fazole bez nálevu a vaříme asi 15 minut. Pak přilijeme malý ostrý kečup a okořeníme podle chuti chilli kořením, vegetou, pepřem či jiným kořením podle fantazie. Chilli fazole už jen krátce povaříme.

  3. Chilli fazole podáváme nejlépe horké a přednostně s čerstvým chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!