Farfalle se sýrovou omáčkou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 stroužky česnek
sůl
250 ml smetana
1 ks střední cibule
mletý černý pepř
2 kostky smetanový tavený sýr
500 g krůtí steak
podle potřeby
těstoviny farfalle (motýlci)
na ozdobu
čerstvá pažitka nebo petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Na začátek si připravíme omyté a osušené krůtí maso, které nakrájíme na menší kousky. Dále si nakrájíme nadrobno cibuli a na plátky česnek.

  2. Když máme vše připraveno, tak si rozehřejeme wok s trochou oleje a orestujeme cibuli a česnek, přidáme maso a restujeme. Maso pustí šťávu, ve které ho dusíme, dokud není měkké.

  3. Dáme si vařit farfalle podle návodu na obalu.

  4. Během vaření těstovin zalijeme maso smetanou a taveným sýrem, který necháme rozpustit a chvilku povaříme.

  5. Uvařené scezené těstoviny farfalle smícháme se sýrovou omáčkou a podáváme. Můžeme ozdobit pažitkou nebo petrželkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!