Krevetový koktejl s vejci recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - sůl
2 ks vejce
100 g majonéza
1 svazek kopr
- - citron
2 lžíce kečup
200 g krevety
0.3 ks okurka salátová
0.5 ks salát hlávkový
- - tabasko
- - omáčka worcesterská

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvaříme natvrdo a na chvíli je dáme do studené vody a pak oloupeme. Vychladlá vejce rozkrájíme na osminky. Uvařené,vyloupané krevety opláchneme a necháme okapat. Majonézu smícháme s jemně nastrouhaným křenem a kečupem, přidáme tabasko, worcester, posekaný kopr a podle chuti osolíme. Listy salátu opláchneme a pokrájíme na proužky. Okurku oloupeme, nakrájíme na kolečka a na půlky. Ozdobně naplníme koktejlové sklenice, přidáme dílky vajec a přelijeme udělanou zálivkou. Zdobíme snítkami kopru a kousky citronu, kterým si salát pokapeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!