Krevetový salát recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
2 lžíce petrželka
4 lžíce majonéza
120 g krevety
2 lžíce okurka
2 lžíce smetana ke šlehání
hlávkový salát
150 g sterilovaný hrášek
2 ks vejce natvrdo
mletý černý pepř
na ozdobu
2 ks rajče

Postup přípravy receptu

  1. Krevety můžeme použít vařené nebo konzervované. Okurky nakrájíme na kostičky. Hrášek necháme okapat.

  2. Krevety smícháme s okurkami a hráškem. Smetanu ušleháme a vmícháme do majonézy. Tu lehce vmícháme do základu salátu.

  3. Na listy hlávkového salátu poklademe připravený salát, podle chuti osolíme a opepříme. Krevetový salát posypeme nadrobno nakrájeným vejcem a petrželkou a ozdobíme dílky rajčat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!