Krůtí minutkový guláš recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
1-2 lžičky sůl
1 dl vývar
1 lžička solamyl
1 ks cibule
voda
10 dkg pórek
5 dkg žampiony
1 lžička mletý pepř
5 dkg pikantní kečup
1 lžička mletá sladká paprika
45 dkg krůtí maso
10 dkg čerstvá paprika
15 dkg dunajská klobása

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí maso nakrájíme na kostičky a okořeníme.

  2. Na rozpáleném oleji maso opékáme asi 3 minuty. Přidáme nakrájenou zeleninu a klobásu a zvolna restujeme 2 minuty. Vše lehce zaprášíme mletou sladkou paprikou, přidáme pikantní kečup, stroužek česneku, zalijeme vývarem a krátce podusíme. Solamyl smícháme s vodou a guláš podle potřeby zahustíme.

  3. Krůtí minutkový guláš podáváme s rýží nebo hranolky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!