Kuřecí nudličky s fazolovými lusky recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1,5 cl olej
sůl
1 lžíce solamyl
tymián
rozmarýn
1 ks mrkev
500 g kuřecí maso
15 - 20 dkg tvrdý sýr
mletý černý pepř
chilli omáčka
300 g fazolové lusky

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme lžíci solamylu, zakápneme olejem a necháme odležet. Mrkev očistíme a nakrájíme na tenké nudličky. Fazolové lusky nakrájíme na kousky

  2. Odležené nudličky zprudka osmažíme na pánvi, přidáme mrkev nakrájenou na tenké nudličky a nakrájené fazolové lusky. Směs spolu krátce restujeme. Můžeme ochutit bylinkami (tymián, rozmarýn) nebo ostrou chilli omáčkou, dochutíme podle své chuti

  3. Kuřecí nudličky s fazolovými lusky podáváme s čínskými nudlemi nebo rýží. Nakonec můžeme posypat nastrouhaným tvrdým sýrem (eidam).


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!