Masový koláč z remosky recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 ks vejce 1 ks cibule 15 dkg sádlo 25-30 dkg hladká mouka 1 lžíce čerstvá petrželka 50 dkg mleté vepřové maso podle chuti sůl vegeta sýr mletá sladká paprika mletý černý pepř na potření mléko
Postup Masový koláč z remosky recept
Postup přípravy receptu
-
Z mouky, sádla, trochy soli a papriky zpracujeme těsto a rozdělíme ho na dva díly.
Z mletého masa, nadrobno posekané cibule, vajec, soli a pepře připravíme masovou náplň.
Díl těsta vyválíme na placku, dáme do vymazané remosky, posypeme vegetou, dáme masovou náplň, posypeme sekanou petrželkou a přikryjeme z druhé části těsta vyválenou plackou. Trochu propícháme, potřeme mlékem a dáme péct.
Před dopečením posypeme strouhanou nivou nebo jiným sýrem.
Upečený masový koláč z remosky podáváme třeba s okurkovým salátem.