Mramorová čokoláda recept

Apetit Recepty cukroví

Suroviny na recept

1 balení hořká čokoláda
0,5 balení bílá čokoláda
1 balení mléčná čokoláda
1 balení Pedro kyseláci

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme si menší nízký plech a vyložíme ho pečícím papírem

  2. V horké lázni si společně rozpustíme hořkou a mléčnou čokoládu do hladké konzistence, směs nalijeme na plech a rozetřeme do požadovaného tvaru. Stejným způsobem rozehřejeme bílou čokoládu, kterou ve vlnovkách nalijeme na hořkou-mléčnou směs. Vidličkou vytvoříme mramorování. Pedro kyseláky rozkrájíme na třetiny, nasypeme je na čokoládu a jemně přitlačíme

  3. Mramorovou čokoládu vložíme do lednice a necháme vychladit do úplného zatuhnutí

  4. Mramorovou čokoládu nalámeme na dílky a podáváme jako cukroví nebo sladkou chuťovku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!