Opilý čokoládový krém recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 250 g máslo 50 ml rum 300 ml mléko 100 g cukr krupice 50 g čokoláda na vaření 1 balíček vanilkový pudinkový prášek
Postup Opilý čokoládový krém recept
Postup přípravy receptu
-
Z 300 ml mléka, cukru krupice a sáčku pudinkového prášku připravíme na mírném ohni velmi hustý pudink, který necháme za stálého míchání vychladnout.
Do vychladlého pudinku zašleháme změklé máslo a rum. Nakonec do připraveného krému vmícháme rozpuštěnou čokoládu na vaření.
Opilým čokoládovým krémem naplníme cukrářský sáček a používáme jej k plnění zákusků, dortů či cukroví. Opilý čokoládový krém se skvěle hodí třeba do trubiček či laskonek.