Rajčatová paella recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

10 g hrášek
5 g česnek
1 dl vývar
10 g paprika
10 g tuk
5 g cibule
40 g rajče
10 g kuře
20 g rýže
10 g uzenina
10 g houby
podle chuti
sůl
majoránka
šafrán
bobkový list
mletý pepř
chilli koření

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme. Uzeninu a kuře nakrájíme na kostky. Zeleninu nakrájíme na kousky. Cibuli a česnek nasekáme.

  2. Kuře, uzeninu a zeleninu osmahneme na zpěněné cibuli s česnekem. Směs osolíme, okořeníme, podlijeme trochou vývaru a dusíme do poloměkka. Do základu přidáme rýži. Zalijeme zbytkem vývaru a dusíme či pečeme doměkka.

  3. Rajčatovou paellu ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!